Antistasi

 

του Ευαγόρα Αχαιού,

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης

Σκίζουν, δήθεν, για το γνωστό πλέον θεαθείναι, τα ρούχα και τα σώβρακά τους και οι μεν και οι δε, κόκκινοι, μπλέ, πράσινοι, κίτρινοι, γαλάζιοι και όλων των άλλων αποχρώσεων φτηνοί πολιτικάντηδες του τόπου, μετά από την κατά κάποιους “ατυχή και λάθος”  δήλωση-βόμβα (την οποία ουδόλως ασπάζομαι γιατί τη θεωρώ εσκεμμένη ) του κομμουνιστή και πρώτου άρχοντα της χώρας μας, του κ. Χριστόφια, πως, τέως Υπουργός προηγούμενης κυβέρνησης είχε εγγραφεί άνεργος και έπαιρνε επίδομα ανεργίας από το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της  ΕΔΟΝίτισσας Σωτηρούλλας Χαραλάμπους.

Ήταν αναμενόμενο, για κάθε έναν που διαθέτει τον στοιχειώδη νου και με τον ένα ή άλλο τρόπο έχει ανακατευτεί  σε κάποιο στάδιο της ζωής του στο πολιτικό βρώμικο γίγνεσθαι αυτής της Πολιτείας, πως μετά τη δήλωση-βόμβα Χριστόφια, ο βομβιστής θα ανάκρουε πρύμα και θα αρνείτο να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του πρώην Υπουργού που χρειάστηκε ανεργιακό επίδομα για να επιβιώσει! (αν είναι δυνατό !!!).

Ο σκοπός της αναφοράς-βόμβας του Χριστόφια δεν ήταν να ξεσκεπάσει ή να εκθέσει ατομικά τον πρώην υπουργό αλλά ήταν η γενική αιώρηση σκιάς και έκθεση  όλων των πολιτικών του αντιπάλων για δημιουργία εντυπώσεων και αποκομιδή από το κόμμα που τον ανέδειξε πολιτικού κέρδους στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο κ. Χριστόφιας δεν είχε το θάρρος να κατονομάσει τον τέως υπουργό γιατί φοβήθηκε πως θα βγαίναν στη φόρα, πιθανώς για εκδίκηση από τους πολιτικούς του αντιπάλους και άλλα ονόματα συμπεριλαμβανομένου και του δικού του κόμματος, του ΑΚΕΛ, πράγμα που δεν τον σύμφερε.

Και στο παζάρι, δυστυχώς για αυτόν, φιγουράρουν αρκετά ωραία και εύηχα ονόματα, όπως Ιακώβου, Νεοκλής, Θράσου, Αλωνεύτης (όχι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Χριστόφια) και ο γνωστός δικαιούχος των οδοντικών εμφυτευμάτων και προσωπικός του φίλος Παπασάββας.

Για τούτο επέλεξε τη σιωπή σαν πρώτο βήμα και την απολογία και συγνώμη σαν δεύτερο βήμα.

Η δήλωση-βόμβα Χριστόφια έφερε φυσικά την έντονη αντίδραση και την άμεση εμφάνιση στα τηλεοπτικά παράθυρα όλων εκείνων των πολιτικών του αντιπάλων οι οποία βρήκαν ευκαιρία να ξεσπαθώσουν εναντίον του, να τον κατηγορήσουν για άλλη μια φορά και να μας φλομώσουν  με μαλακίες, αρλούμπες και λόγια του καφενέ για πολιτική ηθική.

Διαμαρτυρήθηκαν και μίλησαν για πολιτική ηθική όλοι εκείνοι οι ανήθικοι που μια ζωή ήταν και είναι συνταυτισμένοι με την πολιτική βρωμιά και έχουν τη φωλιά τους χεσμένη.

Φοροδιαφυγάδες, εκμεταλευτές του κόπου, του μόχθου και του υστερήματος αυτού του λαού.

Οι άνθρωποι που μια ζωή είχαν πάνω από την πατρίδα το προσωπικό και ατομικό τους συμφέρο.

Οι ίδιοι άνθρωποι που ανέβηκαν στην προδοτική πλατφόρμα του ΝΑΙ και σύνδεσαν το όνομά τους με το επάρατο, ανήθικο, αντιδημοκρατικό και ρατσιστικό σχέδιο τουρκοποίησης της πατρίδας μας.

Αναμενόμενη ήταν επίσης και η άρνηση της μουσουλμανοπροσφυγοεργατομητέρας προϊστάμενης υπουργού του Γραφείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία.

Είπε πως είναι προσωπικά στοιχεία και προστατεύονται από τη νομοθεσία.

Η κ. Σωτηρούλλα και η κάθε Σωτηρούλλα της πολιτικής ζωής του τόπου προστατεύει με την αναφορά της νομοθεσίας των προσωπικών δεδομένων τα άπλυτα και τις βρωμιές του κάθε πολιτικάντη και απατεώνα.

Έπρεπε να ξέρει και αυτή και ο κάθε ένας ο οποίος ασχολείται με την πολιτική και το δημόσιο βίο πως όλοι τους υπόκεινται σε καθημερινό και συνεχή έλεγχο και πως η ζωή τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία και τα εισοδήματά τους εφόσον έχουν άμεση σχέση με το λαό πρέπει να είναι ανοικτό βιβλίο.

Έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου από την κατεχόμενη σήμερα Γιαλούσα πως “όλοι οι κώλοι σκατά χέζουν. Και όλα τα σκατά, σκατά βρωμούν”.

.

Και μετά μιλούμε για κκιλίντζιηρους ….

Φτού σας και πάλι φτού σας ….., και με ρογχάλα  ρεεε !!!!

Ουστ να μου χαθείτε !!!

Ευαγόρας Αχαιός,

Λάρνακα, Παρασκευή 8 Απρίλη 2011.

Βίντεο

Μόνιμα