Antistasi
 

Η τουρκολαγνεία του προσκυνημένου “ηγήτορα” Χριστόφια,φαίνεται πως θα επιφέρει σοβαρά προβλήματα στο νησί…

Ήδη, οι “συνομιλητές” του και αδελφοποιτοί του μογγόλοι,χρησιμοποιώντας την επιτηδευμένη “αφέλεια” ενός κατά τα άλλα γελοίου υποκειμένου,άρχισαν να εκφράζονται πλέον ανοικτά για στρατιωτική παρέμβαση ενόψει των ερευνών για κοιτάσματα αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ…

Η μυστική διπλωματία βλέπετε,ποτέ δεν ωφέλησε αυτόν που δεν είναι καθαρός στις απόψεις και θέσεις του και δυστυχώς οι μογγόλοι ήταν ανέκαθεν καθαροί στις επιδιώξεις που είχαν για το νησί….

Ενας νέος “μακάριος” φύτρωσε στο νησί των ηρώων,δίνοντας δικαιώματα στους σφαγείς των αδελφών μας,να χρησιμοποιούν την ΕΕ και τη χρηματοδότηση που παρέχεται στην κατεχόμενη περιοχή(μετά από έντονες και αμφιβόλου σχεδιασμού ενέργειες του καθεστώτος ΔΗΣΑΚΕΛ)….

Εσχάτως λοιπόν είδαμε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για δημιουργία στρατιωτικής βάσης των Εβραίων στο νησί,που εξόργισαν μερίδα της “αυτοκρατορίας” των αγγλοσαξόνων…Είδαμε να εκμεταλλεύονται αυτά τα δημοσιεύματα άμεσα οι μογγόλοι με τον “πατερούλη” τους Ντενκτας…Είδαμε μια αμήχανη και γελοία ύπαρξη να υποστηρίζει το σχέδιο των αφεντικών του και να γονατίζει μπροστά στους βιαστές του και τους σφαγείς της μονάδος του,που έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είδε να μάχονται κατά των εισβολέων,μιας κι έκανε βόλτες στη Λευκωσία την ώρα της εισβολής και την ώρα του θανάτου τους…….

Η πρακτική της μυστικής διπλωματίας σε συνάρτηση με την οσφυοκαμψία εκείνο που θα φέρουν σύντομα θα είναι τη δημιουργία κλίματος ’64 στο νησί και θα φέρουν σε δεινή θέση τον Ελληνικό πληθυσμό,ο οποίος βάλλεται πανταχώθεν από ένα ανθελληνικό και προδοτικό καθεστώς…..

Το κάλεσμα για επέμβαση του τουρκικού στρατού από τον σφαγεα της ΤΜΤ,καθώς και η παράλληλη πίεση που ασκείται στο βαθύ κράτος της Τουρκίας,είναι το πρώτο βήμα όσων θα ακολουθήσουν….

Η τάση για απαγκίστρωση από ζητήματα εσωτερικών κλυδωνισμών της τουρκικής κυβερνήσεως,ίσως να ενισχύσει την τάση για δημιουργία νέων εστιών εντάσεων όπως ήδη βλέπουμε στις σχέσεις τους με τους εβραίους….

Αντί να εκμεταλλευτούν οι προδοτικές κυβερνήσεις αυτή την ευκαιρία απέναντι στους μογγόλους ,ισοπεδωνοντας κάθε στρατηγικό σχεδιασμό τους στην Αν.Μεσόγειο,βλέπουμε μια ανεξηγητη υποχωρητικότητα και μια εξευτελιστική παραχωρητικότητα,δυναμώνοντας έτσι το αίσθημα πως κάτι πολύ μεγαλύτερο έχουν προβλέψει για το μαρτυρικό νησί τα αφεντικά των δήθεν Ελλήνων,Jeffrey και Τουρκόφκια…..

Την επόμενη εβδομάδα και με βάση την πιθανή αντίδραση των Κούρδων ,επ ευκαιρία του Νεβρόζ,αλλά και τις αντιδράσεις οι οποίες θα εκφραστούν με γενικό ξεσηκωμο και πορεία των μογγόλων αγροτών προς την Αγκυρα,ισως δούμε ακόμα ένα σενάριο να ξεδιπλώνεται μπροστά μας με τη συμμετοχή Κυπρου,Τουρκίας,Ισραηλ και Ελλάδος…..

Το σίγουρο είναι πως τα τομάρια που επιλέχθησαν να καθοδηγήσουν τους Ελλαδίτες και τους Κύπριους,θα κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους,άρα θα είναι εκείνοι που θα οδηγήσουν και το Ελληνικό Έθνος σε ατραπούς επικίνδυνους,μιας και αυτά τα συμφέροντα συγκρούονται ευθέως με τα συμφέροντα του Ελληνισμού……….

Φαίνεται πως η γνώση τους για την ιστορία και τον ηρωισμό των Ελλήνων,ξεκινάει από το 1980 και μετά,γιατι αλλιώς δεν εξηγείται η αμνησία τους…..Κι αν ο Λεωνίδας είναι μακρυνός για εκείνους,τότε ας θυμηθούν το Διγενη,τον Αυξεντίου και τους μαχητές της ΕΟΚΑ που γονάτισαν μια αυτοκρατορία ολόκληρη,κι ας αρχίσουν να τρέμουν!!!!!

 

ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ!

Λακεδαίμων Αππελαίος

Βίντεο

Μόνιμα