Antistasi

GULAG

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ…ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΚΚΕ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!

 

 

Η απόφαση-σταθμός,που χαρακτηρίζεται ως “αμφιλεγόμενη” από τα…προοδευτικά “ελληνικά” ΜΜΕ-που ως γνωστόν λυμαίνονται ψευτοαριστεροί με Φεράρι-εξισώνει τη στάση της ναζιστικής Γερμανίας με εκείνη της Σοβιετικής Ένωσης κατά την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το μη δεσμευτικό για τα μέλη του Οργανισμού ψήφισμα υπερψηφίστηκε διά ανατάσεως της χειρός από περισσότερα από τα μισά παρόντα μέλη, ενώ καταψήφισαν οκτώ.

Με το ψήφισμα καλούνται τα μέλη του ΟΑΣΕ να καθιερώσουν την 23η Αυγούστου «Ημέρα μνήμης των θυμάτων του σταλινισμού και του ναζισμού». Την ημέρα εκείνη το 1939 υπεγράφη το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολοτώφ (φωτογραφία αριστερά κάτω) με τo οποίο άνοιγε ο δρόμο για το μοίρασμα της Ανατολικής Ευρώπης μεταξύ του Γ’ Ράιχ και της Σοβιετικής Ένωσης. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε μία εβδομάδα αργότερα όταν τα γερμανικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Πολωνία.

 

Έντονη ήταν η αντίδραση των Ρώσων βουλευτών που συμμετέχουν στο Σώμα των 385 μελών, εγκαταλείποντας την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού, στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, Βίλνιους. «Αυτοί που εξισώνουν τον ναζισμό με το σταλινισμό ξεχνούν ότι η σταλινική Σοβιετική Ένωση έκανε τις μεγαλύτερες θυσίες και είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην απελευθέρωση της Ευρώπης από το φασισμό» δήλωσε ο Ρώσος βουλευτής Αλεξάντερ Κοζλόφσκι.

Στην αντίπερα πλευρά, η Λιθουανή βουλευτής Βίλια Αμπραμικιένε, υπεραμυνόμενη του ψηφίσματος, υποστήριξε ότι «πρόθεσή μας δεν είναι να προσβάλουμε κανέναν. Θεωρήσαμε χρέος μας να μην ξεχάσουμε την ιστορία μας καθοδηγούμενοι από ένα αίσθημα δικαίου προς όσους υπέφεραν στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, συμπεριλαμβανομένου και του ρωσικού λαού».

Στην Ελλάδα, έντονη υπήρξε η αντίδραση του ΚΚΕ, που έκανε λόγο για «απαράδεκτο αντικομμουνιστικό ψήφισμα» και υιοθέτηση και από τον ΟΑΣΕ της «ξέφρενης αντικομμουνιστικής εκστρατείας» της ΕΕ.
Το ΚΚΕ παρατηρεί ότι δεν είναι τυχαίο που το ψήφισμα εγκρίθηκε στη Λιθουανία, όπου «το κράτος δικαιώνει τους ναζί και τους συνεργάτες τους, ενώ την ίδια στιγμή ήρωες του αντιφασιστικού αγώνα διώκονται και έχουν εκτίσει βαριές ποινές φυλάκισης».

Κατά το ΚΚΕ, «η έξαρση του αντικομμουνισμού στην Ευρώπη και την Ελλάδα δεν είναι παροδικό φαινόμενο. Αποτελεί επιλογή της άρχουσας τάξης», ενώ ο αντικομμουνισμός και οι φορείς του «αποτελούν προάγγελο γενικότερων επιθέσεων στα κοινωνικά και δημοκρατικά τους δικαιώματα».

Τα πράγματα είναι σοβαρά,αν όχι κρίσιμα,για το υποτιθέμενο Κομμουνιστικό Κόμμα:μετά την πτώση της μαμάς ΕΣΣΔ και την κατάρρευση των “κομμουνιστικών παραδείσων” ανά την Ετρώπη,ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΞΙΣΟΥ ΙΣΧΥΡΟ,ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΚΚ ΓΙΑ “ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ”,ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
‘Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ:ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!Ο ΜΕΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΕ ΓΙΑ…70!!!Ο ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ,ΕΝΩ Ο ΔΕ…ΥΜΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑΝ!

Ας αφήσουν λοιπόν εκεί στο ΚΚ τα παραμυθάκια για “αντικομμουνισμούς ” κλπ,γιατί θα έπρεπε ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑ,ΕΝΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!

Τι να κάνουμε Αλέκα,ο κόσμος πρέπει να μάθει ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του…Πατερούλη σας:κι αν στην Ψωρωκώσταινα έχετε-προς το παρόν-τον απόλυτο έλεγχο των Μμε και μπορείτε να προπαγανδίζετε ελεύθερα,δεν ισχύει το ίδιο και για τον υπόλοιπο κόσμο (ΜΕ ΤΙΣ…ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ,ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ!),που πλέον κατάλαβε τον υποκριτικό και απολιθωμένο ρόλο σας.Όσο για τις πρώην κομμουνιστικές χώρες;Ας το αφήσουμε καλύτερα:είναι προτιμότερο να τους βρίσεις ό,τι έχουν και δεν έχουν,παρά να τους πεις κομμουνιστές!!!
Ελπίζουμε,αγαπητοί κομμουνιστοπατέρες,να μην το πάρετε κατάκαρδα:καλοκαίρι έχουμε και θα είναι αμαρτία να αφήσετε τα χλιδάτα κότερα και τις βίλες σας,επειδή σας…πρόσβαλλαν τον Στάλιν!

 

Πηγή : hellas orthodoxy

 

 

Μερικές φωτογραφίες για τα ,,καλά’’ της ,,δικτατορίας του προλεταριάτου’’ και του ,,κράτους της εργατιάς’’ 

 χάρτης των GULAG

Βίντεο

Μόνιμα