Antistasi

Ο κουλάτος τύπος (όπως θα έλεγε στη γλώσσα του ο ίδιος) που κτυπά χαζοχαρούμενος παλαμάκια, λέγεται Νίκος Τορναρίτης και είναι βουλευτής του Δησυ και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας. Είναι εγγονός του γνωστού μασώνου, υψηλότατου βαθμού, Κρίτωνα Τορναρίτη, ο οποίος πλέον απεβίωσε αλλά εν ζωή  υπήρξε Γενικός Εισαγγελέας της Αποικιοκρατίας και πιστός υπηρέτης των συμφερόντων της. Στη θέση αυτή κρατήθηκε και από τον λεγόμενο εθνάρχη Μακάριο. Ο Κρίτωνας Τορναρίτης είναι ο παράγοντας που μεσολάβησε για να πείσει τον Μακάριο, όταν τον επισκέφθηκε το έτος 1956 στις Σεϋχέλες , να αποδεχθεί την ανεξαρτησία αντί της Ενώσεως. Για τον σκοπό αυτό  διαβουλευόταν με τον Μακάριο, για 1 εβδομάδα κρυφίως των συνεξόριστων του Μακαρίου. Εκεί λέγεται ότι κουβάλησε και ένα ποινικό φάκελο, για τον οποίον ο Μακάριος ενδιαφερόταν σφόδρα! Έκτοτε αυτός ο φάκελος δεν ξαναβρέθηκε! 

Αυτός ήταν ο παππούς! Ο εγγονός, κατά το δημοψήφισμα του “ΟΧΙ”, υπήρξε διαπρύσιος κήρυκας  του “Ναι”. Και ως φανατικός ναιναίκος πολέμησε το ΟΧΙ μας. Δεδηλωμένος δεξιός νεοφιλελεύθερος πολεμά με ιδιαίτερη μανία ο,τιδήποτε εθνικό! Φανατικός πολέμιος της Ελληνικής Παιδείας, από τη θέση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, όπου τον έταξε ο εθνομηδενιστής Αναστασιάδης, την πλήττει θανάσιμα.

Ο τύπος αυτός, νεοταξίτης βέβαια και υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας, δίνει ένα χέρι βοηθείας στον Συλικιώτη στα θέματα του εποικισμού της πατρίδας μας από τους μουσουλμάνους, οσάκις ο Σύριος Υπουργός χρειαστεί.

Ο άνθρωπος αυτός επιπλέον  τυγχάνει να είναι και μέτοχος, να έχει δηλαδή οικονομικό συμφέρον,  μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του, σε γνωστό Κολλέγιο της Λάρνακας. Ο εν λόγω βουλευτής, είναι αυτός που αμφισβήτησε τη δημοσιοποίηση της διαταγής του Υπουργείου Παιδείας στην ιεράρχηση των κριτηρίων πλήρωσης των θέσεων στα δημόσια και κοινοτικά νηπιαγωγεία, δηλαδή την οδηγία του δολοφόνου και καταστροφέα της ελληνοχριστιανικής παιδείας κ. Ανδρέα Δημητρίου, για να προηγούνται τα παιδιά των πολιτικών προσφύγων, των αθίγγανων και των αλλόγλωσσων.

Ο κ. Τορναρίτης σε χτεσινή εκπομπή στο ανθελληνικό ΡΙΚ με αφορμή τα επεισόδια στη Λάρνακα είπε πολλά απαράδεκτα. Μεταξύ άλλων δήλωσε με αυτό το αντιπαθητικό, μοχθηρό και στομφώδες ύφος του ότι τα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας δεν πρέπει να γίνουν ανεκτά και θα πρέπει η πολιτεία να βρεί τρόπο να τα καταπολεμήσει. Και προφανώς αναφερόταν στο νομοσχέδιο που εκκρεμεί και τείνει να ποινικοποιήσει τον πατριωτικό λόγο και δράση!

Καλούμε όλους τους φίλους και συναγωνιστές να ενημερώσουν τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ για το ποιόν του Βουλευτή αυτού.

Βίντεο

Μόνιμα