Antistasi

Φερράς Απουτζιάς,

Του Ευαγόρα Αχαιού,

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης.

Ο κ. Feras Abu Al Jaass (Φεράς Αμπού Αλ Τζιαάς) γεννήθηκε το 1970 στο ΙRAQ από Αραπάδες γονείς, τον Jaber Abu Al Jaass (Τζιαμπέρ Αμπού Αλ Τζιαάς) και την Inshirah Ataea (Ινσιηράχ Αταέα) και όταν μας κουβαλήθηκε στην Κύπρο δήλωσε Παλαιστινιακή ιθαγένεια.

Είναι “αναγιωτός” της μεγάλης μουσουλμανοπροσφυγοεργατομητέρας Σωτηρούλλας Χαραλάμπους.

Τον ταϊζει, τον ποτίζει και τον πετσώνει, φυσικά όχι από την τζέπή της, αλλά από τη τζέπη τη δική μου, τη δική σου και την τζέπη του καθε ενός από μας.

Ο κ. Feras Abu Al Jaass εκτός από “αναγιωτός” της μουσουλμανοπροσφυγοεργατομητέρας Σωτηρούλλας, είναι και “βαφτιστικός” του μεγάλου μουσουλμανοπροσφυγοπατέρα Νεοκλή Συλικιώτη, από την 29ην Οκτωβρίου 2009, ημερομηνία που του παραχωρήθηκε η Κυπριακή υπηκοότητα.

Τώρα, πώς ο κ. Feras Abu Al Jaass μετονομάστηκε στο δελτίο ταυτότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας που του παραχωρήθηκε από τον μεγάλο μουσουλμανοπροσφυγοπατέρα της Κυπριακής Δημοκρατίας και γιατί γράφτηκε “ελληνιστί” Φερράς Απουτζιάς (κάτι αντίστοιχο του Καρατζιάς, Κορυτζιάς Χαρτζιάς, Αντζιάς κλπ), ή πώς ο πατέράς του, Jaber έγινε Τζαπέ και η μάνά του Inshirah Ataea κατάληξε να γίνει Ινσιέρα Ατέηα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο που μόνο ο κ. Νεοκλής Συλικιώτης και οι εργαζόμενοι στον πολιτικό καφενέ του Υπουργείου Εσωτερικών και στα πολιτικά μαγειρεία του κομμουνιστικού ΑΚΕΛ γνωρίζουν.

Η αλλαγή του αραβικού ονόματος και η έντεχνη αλλοίωσή και μετατροπή του για να μοιάζει ελληνικό δεν είναι τυχαία και ούτε έγινε από κανένα άσχετο υπαλληλούϊ που δεν ήξερε τί έκανε.

Eίναι μέρος και κομμάτι του ευρύτερου βρώμικου και πρόστυχου πολιτικού παιχνιδιού που στήθηκε για αφελληνισμό της ελληνικής Κύπρου  και μουσουλμανοποίησής της, που δυστυχώς, εφαρμόζεται από τον εκ Συλίκου της επαρχίας Λεμεσού μουσουλμανοπροσφυγοπατέρα υπουργό  και τυγχάνει στήριξης, από το κομμουνιστικό ΑΚΕΛ και τους διάφορους περιφερόμενους εντός και εκτός των κήπων του προεδρικού μουσουλμανολάγνους οσφυοκάμπτες της περιοχής και των περιχώρων !

O κ. Feras Abu Al Jaass αν και δεν άκουσε ποτέ για την Κύπρο και ούτε καν ήξερε που βρισκόταν γεωγραφικά αυτό το νησί, αποφάσισε χωρίς καθόλου προβληματισμό, να εγκαταλείψει τον τόπο που γεννήθηκε και έζησε για 41 τόσα ολόκληρα χρόνια, το IRAQ και να μας κουβαληθεί “συξηλεσί-καπηλεσί”, όταν ένα πρωί, ο λαθρομετανάστης ξάδελφός του, που κουβαλήθηκε πιο πριν και ζει στην Λάρνακα, τον πήρε τηλέφωνο και τον ενημέρωσε, όχι μόνο για τη ζωή χαρισάμενη που περνά χωρίς να χρειάζεται να δουλέψει, όπως και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες ομοεθνείς του στη μακαρία γη της “Νέας Παλαιστίνης”, αλλά και για την ηλιθιότητα των κυβερνώντων σε αυτό τον τόπο, που διαχρονικά έχουν δείξει πως η μόνη τους έγνοια ήταν και είναι το προσωπικό και κομματικό όφελος.

Ο πιο πάνω κύριος, μας κουβαλήθηκε και αυτός,χωρίς πολλές διαδικασίες, με άλλα λόγια, με συνοπτικές διαδικασίες, μια και το κύκλωμα μεταφοράς τους στην Κύπρο είναι τόσο άρτιο που πραγματικά εντυπωσιάζει !

Τα πάντα κανονίστηκαν από τη Λάρνακα και μάλιστα με την πάσα λεπτομέρεια !

Ο εν Κύπρω ξάδελφος ενημέρωσε τους γνωστούς δουλέμπορους, (υπεμθυμίζω, τις δύο Παλαιστινιακές οικογένειες που ζουν υπό καθεστώς πολιτικού πρόσφυγα), που πριν κάποιους μήνες κόντεψαν να σκοτωθούν μεταξύ τους στην Λάρνακα για δήθεν λόγους τιμής !!!), και οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν γνωστό δικηγορικό γραφείο της Λευκωσίας που ανάλαβε να μεταβιβάσει τα σχετικά στοιχεία, (του υποψήφιου λαθρομετανάστη), σε συνεργάτές στο ΙRAQ και οι οποίοι, με τη σειρά τους, επικοινώνησαν μαζί του για διευθέτηση του κομίστρου και σχεδιασμό της μεταφοράς στην Κύπρο.

Ο συγκεκριμένος, πλήρωσε στο IRAQ 10,000 κολλαριστά και γνήσια Δολλάρια ΗΠΑ, ναι καλά διαβάσατε, για να κουβαληθεί στην Κύπρο μαζί με τη χανούμισσά του και τα δύο ανήλικά του παιδιά, ένα 6 χρόνων και ένα 5 χρόνων, γιατί λέει, κινδύνευε η ζωή του.

Αν και με τον διαζευγμένο πατέρά του έχει άριστες σχέσεις, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ιορδανία, χώρα η οποία είναι δίπλα στο IRAQ, εντούτοις δεν θέλησε να πάει κοντά του αλλά να διασχίσει ολόκληρο το IRAQ, και τη Συρία, να φτάσει στα κατεχόμενα και από εκεί στις ελεύθερες περιοχές της πατρίδάς μας, γιατί όπως είπε,  “Ιορντανία ντεν έσιει ντουλιά, εντώ Κύπρο άμα ντέλει ντουλέψει, άμα ντεν ντέλει όϊ ντουλέψει, Χριστόφκια τζιαί κυβέρνηση αγαπά Παλαιστίνιους τζιαί ντίνει λεφτά”.

Η μεταφορά του κ. Feras Abu Al Jaas, της χανούμισσας και των ανήλικων παιδιών του έγινε όδικώς από το IRAQ στη Συρία από όπου και κουβαλήθηκαν με πλοίο στην κατεχόμενη από τον Αττίλα πατρίδά μας.

Εκεί τους ανάμενε άνθρωπος του κυκλώματος που τους μετέφερε στις ελεύθερες περιοχές μέσω του οδοφράγματος και από εκεί, κύριοι πια, χωρίς φόβο, εμφανίστηκαν στην είσοδο του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Λάρνακας και υπόβαλαν αίτηση πολιτικού ασύλου !!!

΄Ετσι απλά !

Συνεχίζω να σε κατηγορώ, κ. Νεοκλή Συλικιώτη ότι, εφαρμόζεις αντεθνική μεταναστευτική πολιτική, το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι η μουσουλμανοποίηση και ο εξισλαμισμός της πατρίδάς μας.

Συνεχίζω να σε κατηγορώ, κ. Συλικιώτη ότι, σκόπιμα αλλοιώνεις και ελληνοποιείς τα αραβικά ονόματα των μουσουλμάνων που κουβάλησες στην Κύπρο, με σκοπό να ξεγελάσεις τον ελληνικό λαό της Κύπρου για να τους αποδεχτεί.

Συνεχίζω να σε κατηγορώ, κ. Συλικιώτη ότι, από τη μέρα που πέρασες την πόρτα του Υπουργείου Εσωτερικών έβαλες σαν σκοπό σου την αλλαγή του δημογραφικού χαρακτήρα της πατρίδας μας και προσπαθείς με κάθε τρόπο να τον πετύχεις.

Τελειώνοντας, ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ κ. Συλικιώτη να δώσεις στη δημοσιότητα το φάκελλο με όλα τα στοιχεία του κ. Ferras Abu Al Jaass ή όπως τον έχεις βαφτίσει ελληνιστί Φερρά Απουτζιά και να εξηγήσεις στο λαό, χωρίς υπεκφυγές, αρλούμπες και αερολογίες γιατί και πώς πήρε την Κυπριακή υπηκοότητα.

Από τη Σωτηρούλλα δεν ζητώ εξηγήσεις, αυτή δεν δίνει υπηκοότητες.

Αυτή δίνει μόνο τσιέκκια !!!

Λάρνακα

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011.

Βίντεο

Μόνιμα