Antistasi

 

Αφού έλαβα γνώση για το ανυπόγραφο πρωτοσέλιδο, ανυπόστατο  ρυπαρογράφημα της κομμουνιστικοφυλλάδας Γνώμη (Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011), θεωρώ, αν και δεν είναι του χαρακτήρα μου να ασχολούμαι με ανθρώπους  που στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν, βρέθηκαν να σύρονται, να βόσκουν και να βελάζουν μέσα στο κομμουνιστικό πολιτικό μαντρί του ΑΚΕΛ, αποφάσισα να απαντήσω σε αυτόν που το έγραψε για να υπερασπιστώ την αλήθεια του άρθρου μου, καθώς και το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης στο οποίο ανήκω και είμαι στέλεχος.

Nα μου επιτραπεί να αποκαλώ τον αρθρογράφο της κομμουνιστικοφυλλάδας Γνώμη  κ. “Τέτοιο”, μια και δεν είχε το θάρρος να υπογράψει το άρθρό του και προτίμησε να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία.

Δημοσιογράφοι που κάνουν έντιμη, έγκυρη και σωστή δημοσιογραφία δεν φοβούνται και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να υπογράψουν τα άρθρά τους και να αναλάβουν την ευθύνη της δημοσιοποίησης των.

Αντί τον κ. “Τέτοιον”, τον πορωμένο κομμουνιστή, ανθέλληνα και μουσουλμανολάγνο δημοσιογράφο της κομμουνιστικοφυλλάδας Γνώμη, να τον προβληματίσει η μουσουλμανοποίηση και ο εξισλαμισμός που προωθείται στην πατρίδας μας, τον προβληματίζει η δημοσιοποίηση των στοιχείων που ξεσκεπάζουν την προδοτική απέναντι στο έθνος πολιτική της κυβέρνησης Χριστόφια και κατηγορεί, πολιτικά κατευθυνόμενος, αόριστα και ατεκμηρείωτα, ευηπόληπτους πολίτες και δημόσιους λειτουργούς.

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως ο κ. “Τέτοιος” την προπραξικοπηματική περίοδο που αναφέρει δεν την γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Πιστεύω πως, όχι μόνο δεν ήταν γεννημένος εκείνη την περίοδο, αλλά ούτε καν προγραμματισμένος !

Την προπραξικοπηματική περίοδο την διδάκτηκε επιλεκτικά, μαζί με τα άλλα επιλεγμένα ΕΔΟΝόπουλλα στα επιμορφωτικά κέντρα της ΕΔΟΝ και του ΑΚΕΛ στα Περβόλια Λάρνακας, ενδιάμεσα των θαλασσίων μπάνιων του και των μαγειρίων, για τούτο και δεν θα ασχοληθώ με αυτό το θέμα.

Αν όμως έχει το θάρρος να βγεί επώνυμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητήσω μαζί του.

Πριν το αποφασίσει όμως, θα τον προέτρεπα να το σκεφτεί “θκυό φορές”, γιατί, ίσως, εγώ ο εθνικιστής, να γνωρίζω καλύτερα από αυτόν τα γεγονότα εκείνης της εποχής μια και τα έζησα.

Εγώ και το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης, κ. “Τέτοιε” μου, δεν δυσφημούμε τον Πρόεδο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια. Ούτε δυσφημούμε τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη και την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους.

Αντίθετα,

εγώ και το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης, κ. Τέτοιε” μου,  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ  ότι, με την ευέλικτη πολιτική της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που προωθεί, την εκ περιτροπής προεδρία, τη σταθμισμένη ψήφο και την αποδοχή παραμονής εποίκων, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την ελληνική μας πατρίδα σε εθνικό αφανισμό.

Εγώ και το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης, κ. “Τέτοιε” μου, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΝΕΟΚΛΗ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗ ότι, με τη μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί και εφαρμόζει, αποδεχόμενος είσοδο στο νησί του κάθε κκιλίντζιρου μουσουλμάνου και παραχώρηση της Κυπριακής υπηκοότητας, αλλοιώνει τον δημογραφικό χαρακτήρα της πατρίδας μας, αλλάζει το ελληνοχριστιανικό της πρόσωπο και την οδηγεί στην μουσουλμανοποίηση και στον εξισλαμισμό.

Εγώ και το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης, κ. “Τέτοιε” μου, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΣΩΤΗΡΟΥΛΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ότι, με τα πλουσιοπάροχα επιδόματα που δίνει απλόχερα στον κάθε τεμπέλη και αχαϊρευτο μουσουλμάνο που μας κουβαλήθηκε λαθραία, οδηγεί το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε χρεοκοπεία, προκαλεί τον γηγενή πληθυσμό που κάνει αγώνα επιβίωσης και δίνει το μήνυμα και σε άλλους μουσουλμάνους να κουβαληθούν παράνομα, να αράξουν στην Κύπρο, να παίρνουν κάθε μήνα τσεκούδι σε καφέ φάκελλο χωρίς να κουράζονται και να ζουν σε βάρος μας.

Δεν μου αρέσει και δεν ανέχομαι το κάθε ένα από εσάς που στην προσπάθειά του να γλύψει και να καλοπιάσει τους πάτρωνούς του, να αναφέρει άρθρό μου “φανταστική ιστορία περί εποίκου ο οποίος υποτίθεται διαμένει στις ελεύθερες περιοχές, του δόθηκε κυπριακή υπηκοότητα και λαμβάνει μάλιστα μηνιαίο επίδομα αξιοπρεπούς διαβίωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία ύψους 1.213,60 ευρώ”, ούτε να αμφισβητεί και να λέει “δήθεν περίπτωση ελληνοκυπρίας η οποία είναι άνεργη με ημερήσιο επίδομα 19.87 ευρώ”.

Για να  βοηθήσω και αυτόν, τον κ. Τέτοιο”, και την κομμουνιστικοφυλλάδα Γνώμη να ξυπνήσουν, να ανοίξουν τα μάτιά τους και να ξεστραβωθούν, αναφέρω ξανά, πως ο αριθμός της κυπριακής ταυτότητας που παραχώρησε στις 5 Ιουλίου 2010 ο μεγάλος μουσουλμανοπροσφυγοπατέρας στον Τούρκο έποικο Goban Muhittin είναι 05-623357.

Τα αντίγραφα των επιταγών που πήραν, ο πιο πάνω αναφερόμενος Τούρκος έποικος ο οποίος μένει στην οδό Ανδρέα Ιορδάνου 6 στη Λεμεσό και η ελληνοκύπρια Χριστίνα Χαραλάμπους που μένει στην οδό Ιάκωβου Πατάτσου 21Δ στο Δασάκι Άχνας  και προκαλώ, και αυτόν και τον κ. Νεοκλή Συλικιώτη και την κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους, εφόσον τους έχω παραθέσει όλα τα στοιχεία, να βγούν και να διαψεύσουν με στοιχεία και όχι με αρλούμπες και λόγια του καφενέ, αν αυτά που δημοσιεύω είναι πραγματικά ή όχι. Παραπέμπω στο προηγούμενο μου δημοσίευμα: https://antistasi.org/?p=13112

“Scripta manent verba volent”, έλεγαν οι αρχαίοι Λατίνοι κ. “Τέτοιε” μου !

Εγώ, ο Ευαγόρας Αχαιός, του υπόσχομαι και δηλώνω δημόσια πως άν, έστω και ένα στοιχείο από το δελτίο ταυτότητας και τα αντίγραφα των πληρωμών του τούρκου έποικου  Goban Muhittin και της Χριστίνας Χαραλάμπους που δημοσίευσα είναι ψέμα, θα σταματήσω να αρθρογραφώ και θα του στείλω την απολογία μου να τη δημοσιεύσει στην φυλλάδά του, η οποία θα πάρει και αξία γιατί θα δημοσιεύσει κείμενό με την υπογραφή μου.

Εγώ από τον κ. “Τέτοιο”, δεν ζητώ να μου υποσχεθεί τίποτα.

Να βγεί μόνο και να πει πως γράφει μαύρη προπαγάνδα!

Ευαγόρας Αχαιός,

Λάρνακα, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011.

Βίντεο

Μόνιμα