Antistasi
 
Τον τελευταίο καιρό, με συνεχείς παρεμβάσεις μου, προσπάθησα να σας ενημερώσω μα και να σας προειδοποιήσω για όσα επικίνδυνα σχεδιάζονται. 


Γνωρίζετε όσοι έχετε επικοινωνήσει μαζί μου αλλά και με τους υπόλοιπους συντελεστές του ιστολογίου, πως δε δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο για να καλύψουμε κάποιο προσωπικό “κενό”, και ούτε διεκδικήσαμε ποτέ, τίποτ’ άλλο,παρά μόνο τη συμμετοχή σας στον κοινό αγώνα ενάντια στους προσκυνημένους γραικύλους που οδήγησαν και οδηγούν το Έθνος μας στον αφανισμό.


Η “Ελλήνων Αφύπνισις”, είχε ως μοναδικό στόχο της , τη δημιουργία προβληματισμού και σκέψεων, μα κάποιοι θεώρησαν ως αδυναμία μας, τη σταθερή και με αμείωτη ένταση ,κραυγή μας, για συνένωση όλων των εμφορούμενων από πατριωτικά συναισθήματα Ελλήνων,κάτω από τη σκέπη,μιας και μόνο σημαίας,της γαλανόλευκης..


Δυστυχώς κάποια κέντρα τα οποία ακόμα και σήμερα συνεχίζουν,θέλησαν να χτυπήσουν πισώπλατα(ως συνηθίζουν), και προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να σβήσουν τη φωνή μας.


Επιχείρησαν την εκμετάλλευση του ιστολογίου μας ποικιλοτρόπως και όταν είδαν πως δε μπορούσαν, στράφησαν στο παιχνίδι που πάντα έπαιζαν καλύτερα,τη συκοφαντία…


Έτσι άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα “ύποπτα” σεναριάκια από τους “γνωστούς-αγνώστους” υπάλληλους του καθεστώτος. 
Τη μια, ήμασταν παγανιστές, την άλλη ήμασταν χριστιανοί, την τρίτη ήμασταν πράκτορες, την επόμενη απλώς ήμασταν κενοφανείς….
Μα εμείς,το μόνο που ήμασταν πάντα ,ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ ! Και αυτό δεν το οφείλουμε σε κανέναν….Γεννηθήκαμε και θα πέσουμε περήφανοι ΕΛΛΗΝΕΣ…..


Προσπάθησαν να χτυπήσουν το ιστολόγιό μας με ανήθικα μέσα,χαρακτηρισμούς και ηλεκτρονικές επιθέσεις…
Δε σκέφτηκε κανείς από αυτούς τους αδαείς πως το “Ελλήνων Αφύπνισις”,δεν είναι ο Αππελαίος ή οι συνεργάτες του….
Το “Ελλήνων Αφύπνισις” είστε όλοι εσείς που μας στηρίζετε με τα μηνύματα σας και με την εγγραφή σας και στο ιστολόγιο μα και στη σελίδα μας στο Facebook…
Το ιστολόγιο μας ουδέποτε υπήρξε ενημερωτικό ιστολόγιο,μα καθαρά πολιτικό με σαφείς θέσεις κι έτσι το γνωρίσατε και το ενισχύσατε.


Οι απόντες λοιπόν από το πεζοδρόμιο,επιχείρησαν όπως θα συνεχίσουν να πράττουν, να χτυπήσουν ένα ακόμα βήμα ελεύθερης και αυτόνομης φωνής.Δεν είμαστε οι μόνοι…..και δε θα είμαστε και οι τελευταίοι…


Μα εμείς τους απαντάμε άμεσα και παίρνουμε θέσεις μάχης απέναντι τους….

 
Ούτε ο λόγος μας, ούτε τα κείμενά μας έκρυψαν ποτέ την ιδεολογική μας αφετηρία…Ήμασταν πάντα και θα παραμείνουμε πιστοί,σε όσα πρεσβεύουμε ως Αυτόνομοι Εθνικιστές.Ούτε Εθνιστές,ούτε Εθνοκοινωνιστές,ούτε Εθνικοσοσιαλιστές,ούτε Πατριώτες!!..ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!


Παραμένουμε στο πλευρό όλων όσων αγωνίζονται για την απελευθέρωση της χώρας από τον κατοχικό ζυγό των προδοτών και των αφεντικών τους.


Θεωρούσαμε πάντα πως κάθε Έλληνας με ενεργητικό τρόπο σκέψης είναι Εθνικιστής ή εν δυνάμει Εθνικιστής.
ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ!


Θελήσαμε να αφυπνίσουμε,θελήσαμε να σταθούμε δίπλα σε όσους αγωνίζονται χωρίς ταμπέλες,χωρίς “θεωρητικούς ορισμούς” και “πολιτικούς προσδιορισμούς”,διότι θεωρούμε πως οι στιγμές δε χωρούν κανέναν άλλον διαχωρισμό,παρά μόνο αυτόν ανάμεσα σε ΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!


Κάποιοι που επιθυμούν αυτούς τους διαχωρισμούς, φαίνεται ενοχλήθησαν και πάλεψαν για να μας θέσουν εκτός μάχης.
Είναι οι ίδιοι που κυκλοφορούν προβοκατόρικα μηνύματα για ψευτοσυγκεντρώσεις,είναι οι δήθεν Χριστιανοί που μας κατηγορούν ως Παγανιστές,είναι οι δήθεν Παγανιστές που μας κατηγορούν ως κρυπτοχριστιανούς,είναι οι δήθεν πατριώτες που μας κατηγορούν ως εθνικομπολσεβίκους,είναι οι ίδιοι κατευθυνόμενοι υπάλληλοι ενός σάπιου καθεστώτος που προπονούνται για τη νέα εποχή ρουφιανιάς και προδοσίας που ξεκινά με τη ψήφιση του σχεδίου νόμου για την ανωνυμία στο διαδίκτυο….
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ!

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ,ΜΑ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΧΙ…..

Η ΜΑΧΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΘΑ!

Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Σ ‘ ΕΜΑΣ! 
ΣΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ!

ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ!

 

Λακεδαίμων Αππελαίος

ΥΓ
Η ΕΕΕ σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά στις 29 Ιαν,στην συγκέντρωση μνήμης και τιμής για τους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος,ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ , Π.ΒΛΑΧΑΚΟ,Χ.ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ,Ε.ΓΙΑΛΟΨΟ,
καθώς επίσης και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Συνταγματος(12:00),για την “καρτα του πολίτη”.
«Η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν. Και όταν κάνουν αυτήν την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές φορές κερδαίνουν»

http://e8nikistikienwsisellados.blogspot.com/2011/01/blog-post_1042.html

Βίντεο

Μόνιμα