Antistasi

 

Του Ευαγόρα Αχαιού

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης

Το ακούσαμε και τούτο:

“ Αυτοί που φωνάζουν, τί θέλουν να κάνουμε;

οι καϋμένοι οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν πατρίδα,

να μη τους δεχτούμε; ”

 

Τα λόγια αυτά ειπώθηκαν το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2010, σε εκπομπή του Ράδιο Πρώτο, η ώρα 13:45, από τον μεγάλο “μουσουλμανοπροσφυγοπατέρα” της ημικατεχόμενης και κουτσουρεμένης Κυπριακής μας Δημοκρατίας, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη, ο οποίος πίσω από το επίθετο της γεωγραφικής του καταγωγής μας αποκρύβει ποίος είναι ο παππούς του!

Φαίνεται πως ο κ. Συλικιώτης νομίζει ότι μπορεί και να μας κοροϊδεύει ασύστολα και να μας αποκρύβει   τους ανίερους σχεδιασμούς  αναφορικά με την μεταναστευτική πολιτική του ευέλικτου προέδρου τους που ευλαβικά προωθούν αυτός και η ΕΔΟΝίτισσα “μουσουλμανολάγνα” συνάδελφός του Σωτηρούλλα Χαραλάμπους.

 Τεκμηριώνουμε: Δεν νοείται, μορφωμένος άνθρωπος, αναμεμειγμένος χρόνια στα πολιτικά δρώμενα αυτού του τόπου, που γαλουχήθηκε στην ΕΔΟΝ με την κομμουνιστική θεωρία, να μην αντιλαμβάνεται και να μη καταλαβαίνει πως η πολιτική που ακολουθεί στο θέμα των κουβαλητών κκιλίντζιρων και χαραμοφάηδων, από οπουδήποτε και αν προέρχονται, ότι θα αλλάξει το δημογραφικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα καταστροφικές συνέπειες στη δομή της Κυπριακής κοινωνίας και νόθευση της απόφασης και της θέλησης του γηγενούς πληθυσμού.

 Τα γεγονότα του γειτονικού Λιβάνου δεν δίδαξαν τίποτα τον κ. Συλικιώτη;

 Σκόπιμα αγνοεί πως στον Λίβανο είχαν κουβαληθεί κάποτε Παλαιστίνιοι. Σκόπιμα αγνοεί πως δημιούργησαν και ζούσαν σε γκέτο με δικές τους ένοπλες ομάδες ασφαλείας και δεν κατάφεραν, γιατί δεν θέλησαν, να ενταχθούν στο σύνολο του πληθυσμού, αν και ήταν της ίδιας καταγωγής, γλώσσας και κουλτούρας με τους γηγενείς κατοίκους.

Σκόπιμα σιωπά και δεν μας λέει από ποιούς κινδύνευαν στον Λίβανο οι καϋμένοι οι Παλαιστίνιοι, (μήπως από τους Χριστιανούς που είναι μειοψηφία;).

 Οι καϋμένοι οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν πατρίδα.

Συμφωνώ μαζί σου κ. Συλικιώτη.

Δείξε μας όμως έναν από τους κουβαλητούς σου, που εκδιώχθηκε ή κινδύνεψε η ζωή του και ήρθε κυνηγημένος απευθείας στην Κύπρο από την Παλαιστίνη για να γλυτώσει.

Δείξε μας έναν που γεννήθηκε, ζούσε και εργαζόταν στην Παλαιστίνη.

Δεν μπορείς να μας υποδείξεις κανένα διότι δεν θα βρείς κανένα!

 Εμείς μπορούμε να σου βρούμε πολλούς που γεννήθηκαν, δημιούργησαν οικογένεια, ζούσαν και εργαζόντουσαν “εν ειρήνη, χωρίς φόβο και πάθος”, στο IRAQ, στο IRAN, στη Συρία, στην Ιορδανία και στην Τουρκία μέχρι τη στιγμή που ενημερώθηκαν για το μέγεθος της βλακείας σας και αποφάσισαν να φοβηθούν για τη ζωή τους και να κουβαληθούν στη γη της επαγγελίας με τα βασιλικά επιδόματα.

 Η απάντησή μου στο ερώτημα που έθεσες κ. Συλικιώτη είναι απλή.

 Δεν έχουμε πατρίδα περισσευούμενη για να δώσουμε και στους Παλαιστίνιους.

Αυτή η γη είναι δική μας, δεν την παραχωρούμε και δεν τη μοιραζόμαστε με κανένα.

 Για τούτο, εγώ, δεν θέλω κουβαλητούς, με πατρίδα ή χωρίς πατρίδα, κκιλίντζιρους και χαραμοφάηδες οποιοιδήποτε και αν είναι και από οπουδήποτε και αν προέρχονται.

Δεν θέλω να δίνεις την Κυπριακή υπηκοότητα σε κανένα κουβαλητό

χαραμοφάη αλλοδαπό που απαιτεί δικαιώματα και που δεν πρόσφερε τίποτε στην πατρίδα μου.

Δεν θέλω να βλέπω φερετζέδες και τσαντόρ στην παραλία των Φοινικούδων και στους δρόμους της Λάρνακας.

Δεν θέλω να ακούω πως στο ιστορικό σχολείο του Καλογερά στην Λάρνακα δεν υπάρχουν θέσεις να φοιτήσουν ελληνόπουλλα γιατί από τις 147 θέσεις οι 127 είναι καταλημμένες από παιδιά αλλοδαπών και παιδιά μικτών γάμων.

Δεν θέλω να βλέπω τον έλληνα συμπατριώτη μου στην ανεργία να πεινά, ούτε θέλω να βλέπω επιταγές σαν την επιταγή 08-029000 που έκδοσαν στις 30/11/2010 για τον μήνα Νοέμβριο του 2010 οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων του οποίου προϊσταται ή συνάδελφός σου “μουσουλμανοπροσφυγοεργατομητέρα” Σωτηρούλλα Χαραλάμπους στον κ. Shick Nidal που κουβαλήθηκε και άραξε στη Γεροσκήπου και του οποίου πληρώνουμε € 542.40 μηνιαία δόση και τόκους ενυπόθηκου δανείου.

 Δεν θέλω αλλοδαπούς στην Πατρίδα μου, κ. Συλικιώτη !

 Εκατάλαβες ;

Εκατάλαβα να λαλείς !!!

Λάρνακα

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011.

Βίντεο

Μόνιμα