Antistasi

 

Έχουμε πλήρη επίγνωση των δύσκολων συνθηκών, στις οποίες βρίσκεται η πατρίδα μας μετά το 1974 και τις ακόμα δυσκολότερες στις οποίες περιήλθε αφ’ ότου ανέλαβε την διαχείριση του εθνικού μας θέματος ο Δημήτρης Χριστόφιας.  Η Ελληνική πατρίδα σήμερα κυβερνάται από εθνομηδενιστές, οι οποίοι τρέφοντας  αβυσσαλέο μίσος εναντίον του Ελληνικού πολιτισμού και ιστορίας μας, θέλουν να εξαφανίσουν οτιδήποτε Ελληνικό.  Ο κ. Χριστόφιας προεκλογικά διεκήρυξε αυτό το οποίο σήμερα κάνει πράξη.  Ότι η έγνοια του είναι η εξασφάλιση των τουρκοκυπριακών συμφερόντων, τα οποία εκ προοιμίου αντιστρατεύονται τα συμφέροντα των Ελλήνων της Κύπρου.

 

Το έργο των εθνομηδενιστών,   θα είναι πανεύκολο εάν παραμείνουμε απαθείς. Όμως συσταθήκαμε για να αντισταθούμε!

 

Η ιστορία ως γνωστόν διαγράφει αέναους κύκλους.  Σε άλλες εποχές, όταν έγραφε έπος ο Γέρος του Μωριά, του οποίου σήμερα το όνομα προκαλεί αμόκ  στους νεοθωμανούς, δραστηριοποιήθηκε μια φυλή, με προεξάρχουσα ελεεινή μορφή τον Φαναριώτη Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο.  Δραστηριοποιήθηκε  επίσης μια άλλη ελεεινή μορφή, συνώνυμη μάλιστα των σημερινών: ο Δημήτρης Νενέκος!  Στα απομνημονεύματα του ο Κολοκοτρώνης εκμυστηρεύθηκε:

 

 «…τίποτα δεν φοβήθηκα ούτε εις τας αρχάς ούτε εις  τον καιρό του Δράμαλη…μόνον εις το προσκύνημα εφοβήθηκα….».

  

Τέτοια λοιπόν απειλή, αποτελούν για τον τόπο οι προσκυνημένοι γραικύλοι.

 

Γραικύλοι είναι όρος που καθιερώθηκε προ 2000 ετών.  Είναι όρος υποτιμητικός που δήλωνε τους Έλληνες εκείνους, που ήσαν Έλληνες στην καταγωγή και γλώσσα, αλλά όχι στην ψυχή, οι οποίοι, (όπως και τώρα) με κάθε τρόπο πάσχιζαν να είναι αρεστοί στον κατακτητή.

 

Πρωτεύον για μας λοιπόν είναι η αποκάλυψη των τουρκικών προγεφυρωμάτων στο λαό ώστε να εξουδετερωθούν.  Χωρίς αυτούς η Αγγλοτουρκική πολιτική θα δυσκολευθεί να βρει εύφορο έδαφος.  Έτσι ο αγώνας του ΟΧΙ, τον οποίο ο λαός θα κληθεί να ξαναδώσει, θα είναι ευκολότερος.

 

Εάν λοιπόν, στο παρόν στάδιο, επιτύχουμε να διασωθεί το κράτος από το επερχόμενο σχέδιο και αποσοβηθεί ο κίνδυνος να παραδοθεί το κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Αγγλοτουρκικό παράγοντα θα δώσωμε αγώνα στην συνέχεια κοινωνικό και πολιτικό ενάντια στην σήψη και παρακμή για την εξυγνίαση του κράτους, ώστε να είναι σε θέση να κατανοήσει το ρόλο του και να κατακτήσει το συστατικό στοιχείο της κυριαρχίας και να είναι σε θέση να ενεργήσει στο γεωπολιτικό σκηνικό, το οποίο τα γεγονότα στον Καύκασο επαναπροσδιορίζουν.

 

Οι Τούρκοι δεν ήρθαν στην Κύπρο το 1974 για να φύγουν σήμερα.  Η διχοτόμηση γι’ αυτούς είναι ξεπερασμένος στόχος.  Τα πετρέλαια των νοτίων ακτών της Κύπρου είναι πλέον ένα μεγάλο δέλεαρ για τους Αγγλοτούρκους.  Δεν πρόκειται να μας χαριστούν.  Οι ανεπαρκείς κ. Χριστόφιας και το επιτελείο του αδυνατούν (;) να κατανοήσουν αυτή την απλή, νέα πραγματικότητα.

 

Είναι μεγάλος λοιπόν ο κίνδυνος,  η Κύπρος ολόκληρη να βρεθεί αιχμάλωτη χωρίς το προστατευτικό κέλυφος του κράτους. Της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο κ. Χριστόφιας ετοιμάζεται να παραδώσει το Κυπριακό κράτος  στον ούτω καλούμενο «φίλο» και «συνέταιρο» Ταλάτ.

 

Στο φοβερό αυτό σκηνικό προβάλλει μία ελπίδα, ο δικός μας αγώνας και ο αγώνας του κάθε Έλληνα! Εάν αποτρέψουμε αυτή την απειλή των εθνομηδενιστών, θα υπάρξει μέλλον για τα παιδιά μας!  Θα βρουν ανάπαυση, επιτέλους, και τα ιερά κόκαλα των νεκρών μας!

 Η Τουρκία αποτελεί μεγάλη απειλή για τον Ελληνισμό. Ωστόσο αποτελεί και παρείσακτο και άτακτο γείτονα στην άρτι αφυπνησθείσα Ρωσική αρκούδα!

 

 Αναφέρει ο μεγάλος στοχαστής Παναγιώτης Κονδύλης στο βιβλίο του «Θεωρία του Πολέμου»:

 

«πράγματι, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Τουρκία και η μεγαλύτερη,-  αν όχι η μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα – έγκειται στο ενδεχόμενο της ανάδυσης δυνάμεων ικανών να συναγωνισθούν την αμερικανοτουρκική επιρροή τόσο στον Καύκασο και στην Κεντρική Ασία όσο και στα Βαλκάνια.  Μονάχα μια ισχυρή εθνικιστική και επεκτατική Ρωσία θα μπορούσε να αποτελέσει δραστικό φραγμό των τουρκικών φιλοδοξιών στα Βαλκάνια».

  

Αυτά διατύπωσε ο μεγάλος Έλληνας στοχαστής σε ανύποπτο χρόνο, το έτος 1988.  Και είναι τα γραφόμενα του προφητεία.  Στις 8 Αυγούστου 2008, συντελέσθηκε το γεγονός της επέμβασης της Ρωσίας στη Γεωργία, η οποία αποτελεί προτεκτοράτο των αμερικανοτουρκικών συμφερόντων.

 

Η Αθήνα και Λευκωσία αδυνατούν να κατανοήσουν και περισσότερο να δράσουν.  Τα συναισθήματα του Ελληνικού λαού  κοχλάζουν.  Επιζητούν αυτό που διακήρυξε ένας άλλος μεγάλος Έλληνας στοχαστής ο Περικλής Γιαννόπουλος:

 

 «Για να επιβιώσει η Ελλάς θα πρέπει ο λαός της να μετατραπεί από λαός αμνοεριφίων σε λαό λεόντων». 

 

Για να επιτευχθεί τούτο θα πρέπει να περπατήσουμε στις παρακαταθήκες του ποιητή μας Κωστή Παλαμά.

 

«Βοσκοί στην μάνδρα της πολιτείας

                        Οι λύκοι! Οι λύκοι!

Στα όπλα Ακρίτες! Μακρυά οι φαύλοι

                                    και περιττοί

καλαμαράδες και δημοσκόποι

                                    και μπολσεβίκοι

Για άδεια λόγια και για του

                                    ολέθρου τα έργα βαλτοί..

 

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

 

 

 

 

 

Βίντεο

Μόνιμα