Antistasi

https://strategyreports.files.wordpress.com/2012/12/2005_eksel_02.jpg

Μετά την εκλογή του Ακιντζίν γινόμαστε μάρτυρες μιας ακατάσχετης τουρκολαγνίας, η οποία βρίσκει το άλλοθί της στο πρόσωπο του τουρκικού δούρειου ίππου που φέρει το όνομα Μουσταφά Ακιντζίν. Ωστόσο οι εξελίξεις μόνο τυχαίες δεν είναι. Ας θυμηθούμε την απειλή που μας εξαπόλυσε ο Λιν Πάσκοε το 2004, μετά την απάντησή «ΟΧΙ» που τρίψαμε στα μούτρα των Άγγγλων, όταν επεχείρησαν να ξεπουλήσουν την Κύπρο «Χίλια κεραμίδια θα πέσουν στα κεφάλια σας!». Και την απειλή του Πίτερ Μίλετ: «Την επόμενη φορά δεν θ’ αφήσουμε τίποτε στην τύχη»! Και τον ροδομάγουλο αγγλοεβραίο Δαυίδ Χάνεϊ «θα το φέρνουμε και θα το ξαναφέρνουμε μέχρι να ψηφίσετε ναι!». Αλλά βέβαια και τον ελληνόφωνο  υπουργίσκο (τον επιβληθέντα από το) εξωτερικό (τότε και τώρα) Γιαννάκη Κασουλίδη «το ΟΧΙ θα φέρει νέα μικρασιατική καταστροφή». Ερωτούμε τον χοντρούλη γεροντολόγο: Πως το γνώριζες από τότε καλοθρεμμένε και αγγλοθρεμμένε πολιτικάντη ότι θα πετυχαίνατε να φέρετε τόση καταστροφή ώστε σε συνδυασμό με όλες τις ατυχείς για τον Ελληνισμό συγκυρίες, τίποτα να μην μένει στην τύχη αλλά όλα να είναι τροχιοδρομημένα για το μεγάλο πούλημα του Νησιού στους Αγγλοτούρκους; Εν ολίγοις κύριε Μπουχέσα: Πως γνώριζες  ότι θα πέφταν χίλια κεραμίδια στο κεφάλι μας ώστε να εξομοιώνεται η κατάσταση με μικρασιατική καταστροφή; Σου το είπε ο τότε γηραιός και τώρα αλήστου μνήμης,  μέντοράς σου;

 

Εμείς όλα τα ξέρουμε. Ξέρουμε επίσης ότι και το ταξίδι στην Τουρκία, αμέσως μετά το Δημοψήφισμα, με τον κατά τ΄άλλα γραφικό Αβέρωφ και τον μέθυσο αρχηγό σας στην Τουρκία δεν ήταν επίσης τυχαίο. Ούτε και φωτογράφησή σας κάτω από το τουρκικό σύνθημα «όλα για την Τουρκία».

 

Γνωρίζουμε επίσης ότι ο αλήστου μνήμης «εθνάρχης»(και δεν ήτανκαι  ο μόνος), κατά τις ημέρες του Δημοψηφίσματος είχε μεταμεσονύκτιες επισκέψεις (κρυφές μέσω Τροόδους) με τον Διοικητή των Αγγλικών Βάσεων στο Ακρωτήρι.
Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο. Ούτε η εκλογή του ηλιθίου προδότη Χριστόφια ούτε του πονηρού, πλήν μέθυσου, προδότη, ούτε η εκλογή του Ακιντζίν. Ούτε και ο τόοοσος έρωτας των τραβεστί πολιτικών προς τον (Τούρκο παλαιάς γενεάς) Ακιντζίν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν και σχέση έχει και το συγγενικό DNA. Αναρτούμε ακολούθως παλαιότερα άρθρα μας, προς τεκμηρίωση των θέσεών μας.
Ωστόσο εμείς είμαστε Έλληνες και είμαστε ικανοί ακόμη και να αποσκιρτίσουμε από το ανθελληνικό ζυριχικό ψευδοκράτος και να κηρύξουμε τη δική μας πολιτεία, ασκώντας τα δημοκρατικά μας δικαιώματα. Μια πολιτεία αψεγάδιαστη αδιάφθορη που θα καταγγείλει τον προδοτικό σχεδιασμό της παράδοσης του Ελληνισμού στους Τούρκους.

Η τουρκογενής καταγωγή του ΑΚΕΛ

Διευκρίνιση: Το ακόλουθο άρθρο ασχολείται με το διορισμό των επτά Τούρκων στην αντιπροσωπεία στην Ε.Ε. Διευκρινίζουμε ότι αυτούς τους οποίους εμείς αποκαλούμε Τούρκους, το ΑΚΕΛ και το Συγκρότημα Εξουσίας τους αποκαλεί «τουρκοκύπριους». Ωστόσο θα πρέπει να τονισθεί ότι μέχρι την ανεξαρτησία, ακόμη και στο Ζυριχικό Σύνταγμα, δεν απαντάται ο όρος «τουρκοκύπριος». Η λέξη αποτελεί νεολογισμό που ενεπνεύσθη το Ζυριχικό Κράτος  -δια του νοσηρού εγκεφάλου του Λέλλου Δημητριάδη-  στα πλαίσια της ανεξαρτησιακής του αντίληψης με σκοπό να δημιουργήσει μια νέα κυπριακή εθνότητα.

Η τουρκολαγνεία του ΑΚΕΛ είναι απότοκο της αλλόφυλης και τουρκογενούς καταγωγής των μελών του

Διέρρευσε στον τύπο ότι στην Κυπριακή Αντιπροσωπία στην Ε.Ε , ιδίως και εν όψει Προεδρίας,  προσλήφθηκαν επτά Τούρκοι με κριτήριο  ότι παρακολούθησαν  ένα σεμινάριο της ΠΕΟ. Η περίπτωση αφ εαυτής  βέβαια αποτελεί σκάνδαλο, διότι αφ΄ ενός για την τόσο νευραλγική, για τα εθνικά θέματα, θέση διορίσθηκαν Τούρκοι και αφ’ ετέρου διότι οι Τούρκοι διορίσθηκαν επειδή απλά και μόνο παρακολούθησαν σεμινάρια της ΠΕΟ.

Περαιτέρω οι περιπτώσεις, κυρίως,  δύο εκ των διορισμών αποκαλύπτουν κατά τρόπο κραυγαλέο την πρεμούρα του ΑΚΕΛ να υπονομεύσει τους θεσμούς και τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας, πριν ξεκουμπιστεί από την εξουσία. Ένας εκ των Τούρκων λοιπόν προσελήφθη σε θέση διπλωματικού ενώ κατείχε πτυχίο ξενοδοχειακού! Η θέση δε που κατέλαβε, κατά παράβαση της νομοθεσίας και των θεσμίων, δεν προκηρύχτηκε και έτσι δεν εδόθη η ευκαιρία στους συμπολίτες μας (Έλληνες) ενδιαφερομένους  να υποβάλουν αίτηση.  Άλλος Τούρκος προσελήφθη ενώ είχε υπηρετήσει υπάλληλος του λεγομένου «υπουργείου εξωτερικών» του ψευδοκράτους  αλλά και της λεγόμενης τουρκοκυπριακής αντιπροσωπίας στην  ΕΕ, η οποία βρίσκεται εκεί με μόνο στόχο να υπονομεύσει την ΚΔ.

Στις αντιδράσεις του Τύπου, ένας από τους «ταλαντούχους» αρθρογράφους της Χαραυγής υπέδειξε ο αθεόφοβος ότι αυτοί που αντιδρούν  είναι …φασίστες και διερωτήθηκε γιατί αυτοί δεν αντιδρούν και για τις προσλήψεις Ελλαδιτών(!) και Ευρωπαίων στη μόνιμη αντιπροσωπία της Κύπρου.

Η στάση αυτή του ΑΚΕΛ συνιστά ελεεινή πρόκληση του χειρίστου είδους και προκαλεί βάναυσα το αίσθημα του Κυπριακού Ελληνισμού καθ΄όσον υπερβαίνει τα εσκαμμένα και αυτής τούτης της διαχρονικά τουρκόφιλης και ανθελληνικής πολιτικής του ΑΚΕΛ.  Αυτό το ελεεινό, εθνοκτόνο κόμμα της διαφθοράς και των σκανδάλων συνεχίζει απροκάλυπτα, ακόμη και τώρα που λήγει η θητεία του μονομανούς  και καταστροφικού Χριστόφια, την αγόρευση των Τούρκων και λαθρομεταναστών σε ιερές αγελάδες σε βάρος των Ελλήνων της Κύπρου, τους  οποίους  έχουν μετατρέψει σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.  Σε αυτό άλλωστε αποβλέπει και η περισπούδαστη απόφαση του Ακελικού υποψηφίου για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Υπουργού Υγείας, Σταύρου Μαλά να επιβάλει χαράτσι για την είσοδο στα νοσοκομεία σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων, ακόμη και σε άνεργους και σε συνταξιούχους, εξαιρώντας όμως από το χαράτσι τους αδελφούς του, τους Τούρκους, με τη φτηνή δικαιολογία ότι όλα αυτά τα κουμάσια, που πλείστοι εξ αυτών το 1974 βίασαν, σκότωσαν και όλοι μαζί έκτοτε καταπατούν την περιουσία των προσφύγων και καταλύουν το Κράτος, είναι φτωχοί. Μα και αν ακόμη ήσαν φτωχοί όλοι αυτοί οι εγκληματίες γιατί θα πρέπει να τους φορτωθεί ο Ελληνισμός της Κύπρου στην πλάτη του; Αλλά ανεξαρτήτως τούτου μήπως είναι θεόστραβος  ο τύπος αυτός και δεν είδε με τί πολυτελείς αυτοκινητάρες κυκλοφορούν οι βρωμότουρκοι στις ελεύθερες περιοχές; Και, παρεμπιπτόντως, ας μην ξεχνάμε ότι παράνομα κυκλοφορούν, χωρίς να πληρώνουν δασμούς και τέλη κατά τρόπο που προκαλούν τόσο αυτοί όσο και τα αδέλφια τους, οι ελεεινοί κυβερνώντες, το δημόσιο και εθνικό αίσθημα.

Εκτός από αυτό, μέγα ΑΚΕΛικό σκάνδαλο,  που καταδεικνύει την αντιλαϊκή και εθνοδιαλυτική πολιτική του ΑΚΕΛ είναι και το γεγονός ότι τη στιγμή που περικόπτονται επιδόματα από τις πολύτεκνες και μονογονικές οικογένειες, οδηγώντας αυτούς στην έσχατη ένδεια, δεν περικόπτονται κατά το ελάχιστον τα επιδόματα των Τούρκων και των λαθρομεταναστών.

Πιο σημαντικό όμως από τα πιο πάνω σε σχέση με την πρόσληψη Τούρκων είναι το γεγονός ότι μια συνδικαλιστική οργάνωση κρετίνων, εθνομηδενιστών και ανθελλήνων, η ΠΕΟ, καθίσταται κριτής και το κριτήριο ποιός θα προσληφθεί σε μια δημόσια θέση. Είναι βέβαια πασίδηλο ότι καμία πρόνοια δεν λήφθηκε σχετικά με τον έλεγχο των Τούρκων αυτών,  οι οποίοι οπωσδήποτε αποτελούν πράκτορες του τουρκικού επεκτατισμού στη δημόσια υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Διότι αν αυτό δεν ίσχυε και όντως αυτοί οι Τούρκοι ήταν εχθροί της τουρκικής κατοχής θα είχαν καταφύγει στις ελεύθερες περιοχές ζητώντας πολιτικό άσυλο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει και κάτι, διότι πολλοί καταφεύγουν στις ελεύθερες περιοχές ως δήθεν αιτητές ασύλου για να καρπωθούν τα επιδόματα, που τους προσφέρει το ΑΚΕΛικό κράτος ενώ ταυτόχρονα κατασκοπεύουν την Εθνική Φρουρά  και υπονομεύουν την κοινωνική συνοχή. Επί του προκειμένου όμως θα θέλαμε να καταγράψουμε την έντονη ανησυχία μας ότι τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι η Κυπριακή προεδρία και γενικότερα η Κ.Δ τίθενται σε κίνδυνο υπονόμευσης προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ιδεοληψίες του τουρκόπιστου και ποδηγετούμενου,  από το Αγγλικό Υπουργείο Εξωτερικών, ΑΚΕΛ και να πληγεί η ελληνικότης του τόπου.

Πέραν τούτων, εκείνο που είναι χαρακτηριστικό της  ΑΚΕΛικής θεώρησης είναι και η σύγκριση που έκανε ο κονδυλοφόρος της Χαραυγής θέτοντας σε ίση μοίρα τους Τούρκους και Ελλαδίτες αδελφούς μας, δείχνοντας ο μισέλληνας αυτός και τις προτιμήσεις του. Είναι πασίγνωστο ότι για το ΑΚΕΛ οι Έλληνες αποτελούν εχθρό ενώ οι Τούρκοι θεωρούνται αδέλφια και συμπατριώτες. Η έκδηλη έχθρα του ΑΚΕΛ και των μελών του προς τον απλό Έλληνα και προς τον Ελληνικό λαό βέβαια δεν συνάδει με την διεθνιστική κομουνιστική ιδεολογία.  Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους ΑΚΕΛικούς πεπτοφαλαγγίτες! Θα πρέπει επιτέλους όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι το ΑΚΕΛ αποτελεί την προμετωπίδα ενός κυπροκεντρικού επαρχιώτικου σωβινισμού από τον οποίο εμφορούνται τα μέλη του ΑΚΕΛ συνεπεία της πολυποίκιλης μη ελληνικής καταγωγής τους από προσωασιατικά και μεσανατολίτικα στοιχεία, τα οποία κατά την ιστορική διαδρομή της Κύπρου εγκαταστάθηκαν στο Νησί, αρχής γενομένης από τους Φοίνικες από το 487 π.χ, τα οποία φύλα στη συνέχεια αναμίχθησαν μεταξύ τους. Από αυτό το μη ελληνικό υπόστρωμα, το οποίο ανέρχεται σε 20-25 %, καθ’ όλη την ιστορική πορεία της Κύπρου αντιπαρατάχθηκε στον αυτόχθονα Κυπριακό Ελληνισμό και αποτέλεσε την πέμπτη φάλαγγα στις τάξεις του. Από τους αντιπάλους του Ονήσιλλου  έως τους ΑΚΕΛικούς επίβουλους της ΕΟΚΑ, η κατάσταση δεν είναι τίποτα άλλο παρά  μια διαμάχη του αυτόχθονος  ελληνικού στοιχείου για ελευθερία με αυτό το ξενόφερτο ανατολίτικο υπόστρωμα.

Αυτά για να μην χύνουν κάποιοι “πατριώτες” (του γλυκού νερού) κροκοδείλια δάκρυα για την υποτελή και αντεθνική στάση του ΑΚΕΛ. Τα μέλη του ΑΚΕΛ στη μεγάλη πλειοψηφία τους δεν είναι Έλληνες (κατά καιρούς εξέχοντα μέλη του το εδήλωσαν κιόλας επισήμως) γι αυτό και δεν αισθάνονται Έλληνες και δεν διστάζουν να εκδηλώσουν το αβυσσαλέο μίσος τους προς κάθε τι Ελληνικό ανά πάσα στιγμή!

Η ελληνικότητα των Κυπρίων και, οι τουρκικής σποράς, ελληνόφωνοι

Στη φωτογραφία Τούρκοι έποικοι κατά τις αρχές του αιώνα. Διακρίνονται ένας Μουφτής ένας Χότζας και διάφοροι  ζαπτιέδες. Κατά την πρακτική τους,  την πρώτη μέρα του γάμου κοιμόντουσαν με τη νύμφη, την οποία ο κερατωμένος ραγιάς νυμφευόταν. Η “ένωση” αυτή παρήγαγε καρπό καθ΄εικόνα και καθ΄ομοίωση του βέβηλου Τούρκου! Αυτά τα μπάσταρδα ο λαός τα απαξίωνε με τον χαρακτηρισμό “λινοβάμβακους”! Πολλοί λινοβάμβακοι ενεργώντας κατά την εσωτερική παρόρμηση, που τους επέβαλλε το “αίμα” εξισλαμίσθησαν μόλις οι Τούρκοι έδωσαν φορολογικά κίνητρα και αποτέλεσαν τη φυλή που σήμερα αποτελεί τους λεγόμενους Τουρκοκύπριους! Αρκετοί απ΄αυτούς δεν πρόλαβαν ή για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν να εξισλαμισθούν! Παρέμειναν  τύποις Έλληνες αλλά στη συνείδηση Τούρκοι! Αποτελούν σήμερα τη μερίδα των Γραικύλων! Τους ξεχωρίζει κάποιος εύκολα από τον φαινότυπό τους, αφού μοιάζουν καταπληκτικά με Τούρκους αλλά και από την ανθελληνική, φιλοτουρκική συνείδησή τους! Αυτοί οι γραικύλοι επισημάνθηκαν πολύ νωρίς από τους εγγλέζους και σ΄αυτούς ανετέθη η δημιουργία του ΑΚΕΛ με αποστολή να υπονομεύσουν τον αγώνα της Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα! Τα κατάφεραν διότι πολύ νωρίς τους εγκολπώθηκε ο Μακάριος και φτάσαμε στον Εθνικό διχασμό και στο πραξικόπημα! Μετά την εισβολή ανέλαβαν τον ανίερο ρόλο του αναίμακτου εξισλαμισμού της Κύπρου!

Σε άρθρο του στον «Πολίτη της Κυριακής» της 26ης Οκτωβρίου 2014, το ηγετικό στέλεχος του λεγόμενου Νεοκυπριακού Συνδέσμου Γιώργος Χριστοδουλίδης, επιχειρώντας να σχολιάσει το νεοεκδοθέν βιβλίο του περιβόητου πια Σταύρου Λυγερού, ανέφερε ότι από έρευνες που έγιναν, οι Κύπριοι δεν έχουν αιματολογική – φυλετική σχέση με τους Έλληνες, ότι συγγενεύουν φυλετικά με τους κατοίκους της Μέσης Ανατολής, ότι κατάγονται από τους λεγόμενους Ετεοκύπριους, ότι έχουν κοινό DNA με τους Τουρκοκύπριους και ότι θεωρούν τον εαυτό τους Έλληνα επειδή μιλούν ελληνικά και είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.

Η αμφισβήτηση της φυλετικής προέλευσης των Ελλήνων της Κύπρου δεν είναι καινούργιο φαινόμενο. Τα ίδια ακριβώς με τον κ. Χριστοδουλίδη διακήρυτταν και προπαγάνδιζαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες, τα ίδια ακριβώς προπαγανδίζει στα μέλη του και η ηγεσία του ΑΚΕΛ. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο κ. Χριστοδουλίδης επικαλείται έρευνες DNA.

Οι απόψεις του κ. Χριστοδουλίδη είναι αίολες και ουδεμία σχέση έχουν με την επιστημονική πραγματικότητα. Οι έρευνες οι οποίες επικαλείται είναι δύο και αυτές πέραν του ότι δεν αναφέρουν επακριβώς αυτά τα οποία ισχυρίζεται ο κ. Χριστοδουλίδης, είναι και μηδαμινής επιστημονικής αξιοπιστίας
. Η πρώτη έρευνα, αυτή του Πανεπιστημίου Κύπρου, με ό,τι σημαίνει τούτο, πουθενά δεν αναφέρει ότι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι έχουν κοινή καταγωγή από τους Ετεοκύπριους, όπως αναφέρει ο κ. Χριστοδουλίδης. Αναφέρει απλώς ότι οι σύγχρονοι Κύπριοι είναι ένας ανάμεικτος φυλετικά πληθυσμός.
Φυσικά δεν αναφέρει ποια είναι τα φυλετικά στοιχεία που αναμειγνύονται στον κυπριακό πληθυσμό, ούτε με ποιον τρόπο απομόνωσε το καθένα απ’ αυτά, ούτε με ποια γονίδια γειτονικών πληθυσμών τα συνέκρινε, για να ταυτοποιήσει το καθένα απ’ αυτά. Στοιχειώδεις δηλαδή μεθοδολογικοί κανόνες παραμερίστηκαν και προβλήθηκε ένα συμπέρασμα, το οποίο μόνο επιστημονικό δεν μπορεί να είναι, αλλά μάλλον εξυπηρετούσε την τότε Κυβέρνηση και τους νυν ανθέλληνες και παγκοσμιοποιημένους πολίτες.
Η δεύτερη έρευνα, η οποία έγινε σχετικώς, έλαβε χώρα στην Αγγλία και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Κύπριοι έχουν ελληνικά γονίδια μόνο σε ποσοστό 22%. Το πόσο «σοβαρή» και «επιστημονική» είναι αυτή η έρευνα καταδεικνύεται εκ του γεγονότος ότι στηρίχθηκε σε αριθμό ΕΞΙ ατόμων μόνον!!!Η μόνη πραγματικά επιστημονική έρευνα του γονιδιώματος των Κυπρίων είναι αυτή του Ινστιτούτου Μοριακής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η οποία κράτησε επί τριακονταετία και μελέτησε το γονιδίωμα όλων των ευρωπαϊκών λαών επί ευρέος δείγματος χιλιάδων ατόμων για κάθε έθνος.
Το πόρισμα αυτής της έρευνα σχετικά με την Κύπρο είναι ότι οι Ελληνοκύπριοι έχουν ελληνική φυλετική καταγωγή σε ποσοστό 75%, το λοιπό δε 25% που έχει ξένη καταγωγή επιμερίζεται σε 17% φοινικική προέλευση και 8% ποικίλες άλλες προελεύσεις. Σχετικό είναι το δημοσίευμα του περιοδικού «National Geographic» προ δεκαετίας. Σε σχέση με την καταγωγή των Τουρκοκυπρίων μπορεί κανείς να ανατρέξει στην ιστοσελίδα μας (η τουρκογενής καταγωγή του ΑΚΕΛ,http://antistasi.org/?p=28095 και Ο συγγραφέας του βιβλίου, «η Ηχώ της Νεκρής Ζώνης» ομολογεί την τουρκική του καταγωγή http://antistasi.org/?p=30029. http://antistasi.org/?p=30029

Οι Έλληνες της Κύπρου λοιπόν πρωτίστως γιατί έχουν ελληνική φυλετική καταγωγή γι’ αυτό προσέβλεπαν πάντα προς την Ελλάδα και γι’ αυτό έγραψαν τα πιο πρόσφατα έπη της ΕΟΚΑ και της Τηλλυρίας. Γι’ αυτό μέχρι σήμερα παραμένουν πιστοί στην Ελλάδα και την Ένωση. Και επειδή ο φαινότυπος προσδιορίζει τον γονότυπο, αλλά και επειδή σύμφωνα με τη γνωστή ελλαδική παροιμία «Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει», ο κ. Χριστοδουλίδης και οι όμοιοι, που δεν έχουν παρά να ανέβουν κυρίως στις ορεινές περιοχές μας, όπου θα δουν πάμπολλες αυθεντικές μυκηναϊκές φυσιογνωμίες. Θα μαρτυρήσουν αρχαίες ελληνικές παραδόσεις, γλώσσα, αλλά και φιλοξενία που δεν συναντάς πουθενά αλλού στον κόσμο.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, η ηχώ της Νεκρής Ζώνης, Γιάννης Παπαδάκης στο οποίο ομολογεί την τουρκική του καταγωγή, είναι ένας εκ των “ακαδημαϊκών” που συστήνει τη διοχέτευση του φυσικού αερίου μέσω του τουρκικού αγωγού(;) Την ανακοίνωση αυτή την υπογράφουν κι άλλοι Τούρκοι και τουρκόπιστοι! Την ασπάζεται ασμένως ο Αναστασιάδης!

 Σχετική με την ανακοίνωση των “καθηγητών” των τουρκικών συμφερόντων και για τη διοχέτευση του φυσικού αερίου μέσω του τούρκικου αγωγού η προηγούμενηανάρτησή μας http://antistasi.org/?p=30023

 Σχετική με το εν λόγω βιβλίο και η ανάρτησή μας τον Δεκέμβριο 2011, http://antistasi.org/?p=22628, την οποία αναδημοσιεύουμε.

Η επίσημη ομολογία ενός νεοκύπριου ότι είναι τούρκος! Στο βιβλίο του Γιάννη Παπαδάκη “Η ηχώ της νεκρής ζώνης”

Διαβάστε ακολούθως απόσπασμα από το βιβλίο  “Η ηχώ της νεκρής ζώνης” κάποιου Γιαννάκη Παπαδάκη και βρείτε στο διαδίκτυο τις κριτικές που του αφιέρωσαν διάφοροι περίεργοι και προβληματιστείτε για τον γενικότερο σχεδιασμό αφελληνισμού του Νησιού!

Σημειώνουμε ότι η πολιτική που έχει φορτωθεί η καμπούρα του κάθε Αχθοφοράκη για να την ξεφορτώσει στα σαθρά μυαλά του κάθε χρήσιμου ηλίθιου, έχει μαγειρευθεί από τους Εγγλέζους από το έτος 1931, αμέσως μετά την εξέγερση των Ελλήνων της Κύπρου, τα γνωστά Οκτωβριανά!

Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια! Λειτούργησε έκτοτε η καλοκουρδισμένη  υπόγεια  πολιτική των Εγγλέζων που πάντοτε επεδίωξε τη δημιουργία της Κυπριακής συνείδησης ώστε να καταστούμε ανδράποδα τους! Ρόλο μείζονα διαδραμάτισε το Μακαριακό Κράτος της Ζυρίχης με τους διάφορους τσόγλανους τόσα χρόνια να υπονομεύουν την Ελληνικότητα του Νησιού! Με το ξενόδουλο  ΑΚΕΛ να βυσσοδομεί εναντίον ο,τιδήποτε Ελληνικού και να δημιουργεί συνθήκες εμφυλίου διχασμού! Το απονενοημένο πραξικόπημα και η προδοτική Χούντα έκλεισαν την πρώτη φάση της συνωμοσίας η οποία καπακώθηκε με την τουρκική εισβολή! Ακολούθησε η ελεεινή μεταπολίτευση με τον κουφό Καραμανλή και τα λαμόγια της γενιάς του πολυτεχνείου για να ολοκληρώσουν τον ανθελληνικό σχεδιασμό! Αυτοί οδήγησαν την Ελλάδα στην παρακμή ώστε ο κάθε χαιρέκακος χλεχλές να  χλευάζει τον Ελληνισμό και να κομπάζει για την ανωτερότητα των Εγγλέζων και Τούρκων!

Στην Κύπρο οι τοποτηρητές των Εγγλέζων (ΑΚΕΛ και νεοφιλελεύθεροι της δεξιάς ) ανέλαβαν να τελειώσουν όσα οι Τούρκοι δεν έκαναν! Δημιούργησαν ένα Πανεπιστήμιο, φυτώριο του εθνομηδενισμού από όπου ξεπηδάνε οι “πεφωτισμένοι” κουλτουριάρηδες για να μας αλλάξουν τα φώτα!

Διαβάστε το μαργαριτάρι ενός κουλτουριάρη χωρίς ταυτότητα,  χωρίς εθνική συνείδηση, χωρίς παρελθόν και χωρίς μέλλον! Η έγνοια του το βόλεμα με τον κατακτητή της Πατρίδας μας, που ατίμασε, που βεβήλωσε τα Όσια και Ιερά ημών των Ελλήνων!  Τι να νοιάζει τώρα τον κάθε Αψυχάκη αν ο φίλος του ο Τούρκος κατουρά τον τάφο του Πατέρα μας!

Ονήσιλος Κρατερός

Στο απόσπασμα που παραθέτουμε κατωτέρω ο συγγραφέας, Γιαννάκης, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη (Ισταμπούλ τη λέει) και αναζητά την ταυτότητά του και είμαστε στο στάδιο όπου νιώθει έτοιμος να κάμει το επόμενο βήμα και τότε ανακαλύπτει το …”μεγαλείο” του αδελφού του, του Τούρκου, στον οποίο τόσο μοιάζει και τόσο περιφρόνησε, τάχατες, μέχρι τότε …

“Σιγά σιγά ένιωσα έτοιμος για να κάνω το επόμενο βήμα. Να πω την αλήθεια: «Είμαι από την Κύπρο». Αυτό, όμως, δημιουργούσε προβλήματα και σύντομα αναγκάστηκα να σταματήσω, ιδιαίτερα όταν μιλούσα τουρκικά. «Ω, από τη μικρή πατριδούλα; Καλωσόρισες στη μητέρα-πατρίδα», αναφώνησε ένας πλανόδιος πωλητής. «Μικρή πατριδούλα» έλεγαν την Κύπρο οι Τούρκοι. «Μητέρα-πατρίδα» ήταν η Τουρκία. Ο πλανόδιος πωλητής νόμισε ότι ήμουν Τουρκοκύπριος. Του εξήγησα ότι ήμουν Ελληνοκύπριος, αλλά δεν πείστηκε. «Μα, μοιάζεις με Τούρκο», διαμαρτυρήθηκε. Η εξωτερική μου εμφάνιση θα μου προκαλούσε συχνά μπελάδες. Mάλιστα, έπιανα και τον εαυτό μου να σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο: «Δεν μοιάζει τούτος με τον φίλο μου τον Κώστα από την Λεμεσό;» ή «Κι αυτή με την Μαρία;» Χρειάστηκε λίγος καιρός για να κατανοήσω αυτές τις αντιδράσεις. Μεγαλώσαμε πιστεύοντας ότι ήμασταν απολύτως διαφορετικοί, όπως η μέρα με τη νύχτα, το άσπρο με το μαύρο, οι άνθρωποι και τα τέρατα.”

Ελληνική Αντίσταση

Βίντεο

Μόνιμα