Η πορεία του ΕΛΑΜ προειδοποίησε τους αλήτες πολιτικούς: «η Κύπρος δεν πωλείται, είν’ Ελληνική»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πορεία του ΕΛΑΜ κατά του Μνημονίου. Η μαχητική πορεία ξεκίνησε από τα Γραφεία του ΕΛΑΜ με συνθήματα κατά των μειοδοτών πολιτικάντηδων, κατά του Μνημονίου, της Τρόικας και των Πλουτοκρατών όπως :«όχι στο μνημόνιο και στην υποταγή, η Κύπρος δεν πωλείται είν’ Ελληνική» και αφού ανηφόρισε την Σπύρου Κυπριανού,  έξω από τις καφετέριες, όπου οι… ξέγνοιαστοι «απολάμβαναν» τον καφέ τους, βροντοφώναξε το σύνθημα:«όχι πλουτοκρατία, όχι κομουνισμός- πατρίδα, λαός, εθνικισμός»

Στη συνέχεια  αναφωνώντας οργισμένα συνθήματα κατά της προδοσίας διέσχισε την Γρίβα Διγενή και ακολούθως στη συμβολή με Δημοσθένη Σεβέρη έστριψε δεξιά προς το Υπουργείο Οικονομικών. Μπροστά από τα κτίρια του Υπουργείου εκφωνήθηκαν ομιλίες από τους συναγωνιστές Γεάδη Γεάδη, τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο και τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρήστο Χρήστου. Οι ομιλίες έκλεισαν με τον Εθνικό Ύμνο.

Η πορεία κινήθηκε ακολούθως με αντίθετη κατεύθυνση για να καταλήξει στα Γραφεία του ΕΛΑΜ.

Μπροστάρης λοιπόν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών της Κύπρου χαράσσει αντιμνημονιακή πορεία στο ξεκίνημα των δύσκολων ετών που θα ακολουθήσουν.

Οι ελπίδες του λαού μας και της Πατρίδος βρίσκουν αποκούμπι στους νέους μαχητές του ΕΛΑΜ.

Έσσεται ήμαρ!7 Comments σε “Η πορεία του ΕΛΑΜ προειδοποίησε τους αλήτες πολιτικούς: «η Κύπρος δεν πωλείται, είν’ Ελληνική»”

 • Μ.Δ. έγραψε σε 28 November, 2012, 7:11

  Εύγε στους Συναγωνιστές απο την Κύπρο!

 • ΧΑράλαμπος έγραψε σε 28 November, 2012, 19:32

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ …..ΓΥΚΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ

  Ο Μπερίσα τρελάθηκε! Φτάνει την Αλβανία μέχρι την ..Πρέβεζα!

  http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/1CDiUWeg._HQxJ6tYu4g8w–/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0xNDc7cT04NTt3PTI1OA–/http://media.zenfs.com/el_GR/News/newsbomb.gr/449a179b9ce74938c40d2650414c52d7_L.jpg

  Διπλωματικό επεισόδιο σε εξέλιξη… Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος ματαίωσε, την τελευταία στιγμή , την επίσκεψή του στα Τίρανα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης για τις δηλώσεις του αλβανού πρωθυπουργού με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της επετείου για τα εκατό χρόνια από την ανεξαρτησία της Αλβανίας.Ο Μπερίσα μίλησε για μεγάλη Αλβανία!

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών «Δηλώσεις σαν και αυτές, δεν συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος φιλίας, εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών, και στην ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως στον πολιτικό, οικονομικό και ενεργειακό τομέα».

  Ο κ. Αβραμόπουλοςε είχε προγραμματίσει επίσημη επίσκεψη στην Αλβανία, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ανεξαρτησία της Αλβανίας και κυριολεκτικά λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο, το υπουργείο Εξωτερικών ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του αλβανού πρωθυπουργού, Σαλί Μπερίσα και ματαίωσε το ταξίδι.

  Ο κ. Μπερίσα σε δηλώσεις του στην περιοχή Αυλώνα της Αλβανίας δήλωσε πως στην Αυλώνα, στους πολίτες της, στον Ισμαήλ Κεμάλι Βλόρα και τους άλλους άντρες του έθνους, οι οποίοι ανακήρυξαν στην αιώνια αυτή πολη, στις 28 Νοεμβρίου 1912 την ανεξαρτησίας της Αλβανίας, την ανεξαρτησία της Εθνικής Αλβανίας, της Αλβανίας όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα”.

  Άρα κατά τον αλβανό πρωθυπουργό η Αλβανία και ιδιαίτερα αυτό που εκείνοι θέλουν να ονομάζουν Μεγάλη Αλβανία ξεκινάει από την Πρέβεζα που είναι ελληνικό έδαφος. Αυτή η δήλωση είναι πασιφανής πρόκληση, καθώς με αυτό τον τρόπο ο κ. Μπερίσα θέτει θέμα διεκδίκησης μέρους της ελληνικής επικράτειας και για αυτό η οργή από την Αθήνα ήταν έκδηλη.

  http://gr.news.yahoo.com/ματαίωσε-την-επίσκεψή-του-στην-αλβανία-ο-δ-161119223.html

  http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7837:qq————–&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

  http://gr.news.yahoo.com/ο-μπερίσα-τρελάθηκε-φτάνει-την-αλβανία-μέχρι-την-164846973.html

 • ΧΑράλαμπος έγραψε σε 28 November, 2012, 19:54

  Η δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού ήταν επί λέξει η εξής:

  «Την πιο βαθιά ευγνωμοσύνη γι΄ αυτή την αδελφική υποδοχή. Θα διαβάσω εδώ, ενώπιων σας, τα λίγα αυτά λόγια που έγραψα σ΄ αυτή την περγαμηνή: Στην Αυλώνα, στους πολίτες της, στον Ισμαήλ Κεμάλι Βλόρα και τους άλλους άνδρες του έθνους, οι οποίοι ανακήρυξαν στην αιώνια αυτή πόλη, στις 28 Νοεμβρίου 1912, την ανεξαρτησία της Αλβανίας, την ανεξαρτησία της Εθνικής Αλβανίας, της Αλβανίας όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα. Αιώνιος ο σεβασμός για τον πατέρα της ανεξαρτησίας της Αλβανίας, τον Ισμαήλ Κεμάλ Βλόρα, τους άνδρες που υπέγραψαν την πράξη ανακήρυξης της ανεξαρτησίας, τους πολίτες της Αυλώνας και όλης της Αλβανίας! Χρόνια πολλά για την 100η επέτειο!».

  ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΠΑΣΤΡΔΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ

 • ΧΑράλαμπος έγραψε σε 28 November, 2012, 20:00

  23-8-2012 EXTRA 3

  ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤ@ ΑΛΒΑΝΕ

  http://www.youtube.com/watch?v=Z-13uRy8d7I

 • ΧΑράλαμπος έγραψε σε 28 November, 2012, 20:54

  Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται:

  «Ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος ματαίωσε, την τελευταία στιγμή, την επίσκεψή του στα Τίρανα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης για τις δηλώσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της επετείου για τα εκατό χρόνια από την ανεξαρτησία της Αλβανίας. Δηλώσεις σαν και αυτές, δεν συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος φιλίας, εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών, και στην ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως στον πολιτικό, οικονομικό και ενεργειακό τομέα».

 • ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ έγραψε σε 28 November, 2012, 20:59

  ΓΚΑΛΟΠ……………..

  http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/epikaira_pososta_600_375_-632926220.PNG

  VPRC: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ έβομο το ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΤΗ η Χρυσή Αυγη.

  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ

 • ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ έγραψε σε 29 November, 2012, 8:24

  Παγιώνεται στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή

  ΕΞΑΥΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

  ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ Η ΝΔ

  http://makeleio.gr/images/Noemvrios/dimoskopisiepikaira.jpg

  Καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο “κανένας”, αλλά μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ο Αντώνης Σαμαράς έχει σαφές προβάδισμα με 16,8% έναντι 9,5% του Αλέξη Τσίπρα.

  Αίσθηση προκαλεί ότι Βενιζέλος και Μιχαλολιάκος συγκεντρώνουν τα ίδια ποσοστά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα Gravatars είναι μικρές εικόνες που εκπροσωπούν την προσωπικότητα σας. Μπορείτε να πάρετε ένα gravatar δωρεάν σήμερα!

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να γράψετε σχόλια.


Copyright © 2016 Antistasi. All rights reserved.